Termeni si conditii generale

1. Termeni generali

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul magazinului online www.lampiarhitecturale.ro. De asemenea, accesul pe site-ul anterior mentionat se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite.

Utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate este interzisa. 

Lampiarhitecturale.ro poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, Lampiarhitecturale.ro poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere. 

2. Definitii

Ioko Electric Company SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu nr. 119, parter+demisol, sector 2, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/22938/1993, cod unic de inregistrare fiscala RO4714622. prin intermediul magazinului online www.lampiarhitecturale.ro, este denumit "Furnizor", iar produsele, textele si pozele de pe site-ul magazinului sunt denumite "produse". Furnizorul permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul "Vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care este vizitator si/sau membru ce va avea acces liber la site. 

CAMPANIE - actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului a unui numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Furnizor. 

SERVICIU - serviciul de comert electronic, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice. 

MEMBRU - Persoana fizica si/sau juridica care obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Furnizor.  (electronic, telefonic, etc), in baza unui acord de utilizare existent intre Furnizor.  si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU/contractare. 

CLIENT - Persoana fizica care are calitatea de MEMBRU al Furnizorului si/sau persoana care a plasat cel putin o comanda pe site.

DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzare a unui produs / serviciu de catre Furnizor catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Furnizor. , indiferent de modalitatea de livrare;

3. Drepturi de Autor 

Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, generic numite "continut", sunt proprietatea Furnizorului si a furnizorilor sai si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului nu sunt permise fara acordul explicit, scris, al Furnizorului si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare. 

Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu termenii si conditiile site-ului

Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Furnizorului si/sau al angajatului Furnizorului care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

 Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Formular de contact

Furnizorul publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Membrilor.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite Furnizorului sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Furnizorului de a contacta Membrul sau Clientul.

 Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

5. Newslettere si alerte

 In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii), isi exprima automat acordul si cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Furnizorului, transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/sau apel telefonic. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment printr-o solicitare in acest sens.

 Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre Furnizor in limitele Politicii de confidentialitate.

 Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa Furnizor, de catre Membru sau Client.

 Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

 Furnizorul nu va include in newslettere si/sau alertele transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Furnizorului, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor. 

6. Accesul la serviciu

Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont sau oricărui Client ce va apela la varianta de comanda rapida (fara cont)

Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte Termenii si Conditiile ce reglementeaza raportul juridic dintre Furnizor si client/membru

Furnizorul isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel Furnizorul. Clientul se poate adresa in scris, companiei pe adresa de email office@iokoelectric.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

7. Produse si servicii

 Furnizorul poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Furnizorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

 Furnizorul poate limita unuia sau mai multor Clienti, capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat., in conditiile prevazute in sectiunea Accesul la serviciu.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA fara sa includa costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afisate in sectiunea “Costuri de livrare”, iar in sectiunea “Cosul de cumparaturi” vor fi afisate atat pretul total al produsului (TVA inclus), cat si pretul total al comenzii (TVA incluse) fara pretul de transport, deoarece acesta tine de decizia utilizatorului pentru a alege tipul de curierat si pretul respectivI, cat si volumul sau greutatea coletului.

Factura aferentă produselor achizitionate se va emite exclusiv in LEI. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, Furnizorul va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii. 

 In cazul platilor online Furnizorul nu este / nu poate fi facuta responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de moneda nationala. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Furnizorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

In descrierea produselor si/sau serviciilor Furnizorului isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului lampiarhitecturale.ro sunt proprietatea Furnizorului. Furnizorul garanteaza ca produsele sunt noi si ambalate in cutii originale. Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare lampiarhitecturale.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in oferta curenta de pe site. Lampiarhitecturale.ro se angajeaza, in acelasi timp, sa actualizeze oferta de produse de pe site in functie de disponibilitatea produselor in stoc.

Lampiarhitecturale.ro se angajeaza sa afiseze corect preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor. Imaginile publicate pe site in dreptul produselor sunt cele originale. Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe lampiarhitecturale.ro, acestea fiind responsabilitatea reprezentantilor marcilor care le-au furnizat. In acelasi timp, Furnizorul, isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nicio notificare prealabila. Comanda minima pe magazinul on-line lampiarhitecturale.ro este de 100 lei.

8. Comanda online

 Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. O data adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista pe stoc. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a respectivului produs. Furnizorul va onora comenzile cu valoare minima de 100lei. Comenziile sub aceasta valoare nu vor fi onorate.

 Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Furnizorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Furnizor si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

Plata se poate face dupa cum urmeaza:

1. Plata in lei, numerar ramburs, pentru produsele livrabile din stoc in limita sumei de 1000lei. Curierul nu dispune de unitate POS volant peentru plata cu card bancar.

2. Plata in cont bancar, dupa emiterea unei facturi proforme pentru produsele care nu sunt in stoc si a caror valoare depaseste 1000lei.

3. Plata in numerar sau card bancar, pentru produsele comandate in site si ridicate de client de la sediul societatii comerciale, in limitele legale.

 Furnizorul poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

    •  neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;

    •  invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Furnizor, in cazul platii online;

    •  datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;

    •  activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel Furnizorul si/sau partenerii acestuia;

    •  realizarea a mai mult de doua incercari de livrare consecutive, esuate si /sau lipsa stocului;

Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat de catre Furnizor prin orice mijloc disponibil/agreat de Furnizor.

In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata, pentru care plata a fost efectuata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul Furnizorului, suma aceasta va fi returnata de catre Furnizor in maximum 14 zile calendaristice de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul aferent cardului de pe care a fost efectuata plata, prin folosirea de catre Furnizor a datelor de card inregistrate de Clinet/Membru pe siteul www.lampiarhitecturale.ro

In cazul in care un produs comandat de catre Client, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre Furnizor, din culpa sa sau din culpa unui tert, Furnizorul va informa clientul asupra acestui fapt si va depune toate diligentele legale pentru recuperarea sumei si returnarea sumei, conform procesului de returnare descris mai sus, in termen de 14 zile lucratoare de la recuperarea acestei sume, daca recuperarea se impune.

Clientul nu are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi achitate cu cardul.

Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Furnizorului, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

9. Livrarea

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid cu care Furnizorul are contract. Daca Clientul alege o alta firma de curierat urmeaza ca acesta din urma sa suporte costurile aferente livrarii. 

Livrarile se vor efectua, in medie, in teremen de 5 zile de la disponibilitatea marfii. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, Furnizorul va informa Clientul prin e-mail, in termen de 5 de zile de la lansarea comenzii, iar Clientul poate renunta la comanda, fara a avea dreptul de a solicita daune interese. 

Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza in toate punctele unde are curierul locatii. Produsele sunt ambalate in cutii de carton speciale, sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, Furnizorul va pastra bunurile comandate timp de trei zile, perioada in care va incerca sa contacteze utilizatorul din nou pentru a face livrarea. Dupa acest interval, comanda va fi anulata.

10. Garantia produselor 

Furnizorul garanteaza integritatea produselor comandate de pe site, pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. In functie de produse si de furnizori, Furnizorul asigura garantii cuprinse intre 7 zile si 2 ani, cu conditia manipularii, instalarii de personal calificat si utilizarii produselor conform specificatiilor si destinatiei lor. 

 11. Refuzul receptionarii coletului si Returnarea produselor

Clientul Furnizorului poate refuza receptionarea coletului ce contine produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, sau, dupa caz, poate returna produsele, in urmatoarele situatii:

- Coletul prezinta deteriorari severe;

- Produsele au fost livrate / facturat gresit;

- Produsele nu corespund descrierii;

-. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris Furnizorul ca renunta la cumparare, cu respectarea termenului de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform prevederilor OG 34/2014.

- Avand in vedere ca printre produsele comercializate de Furnizor, sunt și produse ce sunt importate la comanda Clientului, sens in care clientul nu mai este indreptatit la returnare decat in conditiile in care dupa desigilarea coletului, in colet va gasi un alt produs, fata de cel ce a format obiectul comenzii sale, dar in orice caz produsele la care face referire prezentul text, se vor returna în ambalajul original, nedesfăcut (sigilat) si numai in ipoteza in care respectivul produs a fost livrat gresit fata de comanda Clientului/Membrului, Furnizorului.

Clientul se obliga sa notifice Furnizorului, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.

Clientului care a notificat Furnizorul, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 20 de zile calendaristice de la primirea produselor, in caz contrar, Furnizorul va fi indreptatit a considera cererea de retragere formulata de catre client/membru drept nefondata/invalida avand prerogativa de a refuza returul.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile in care prosusele au fost livrate/facturate gresit sau coletul prezinta deteriorari severe, precum si in cazul lipsei conformitatii, situatie in care Furnizorul va suporta contravaloarea transportului. 

Dupa ce sunt inspectate si se constata ca acestea sunt returnate in conditiile initiale, clientul primeste confirmarea primirii acestora. Se considera acceptate la retur, doar produsele care se returneaza in conditiile in care au fost livrate. Nu se accepta la retur produsele care au etichetele rupte, sunt folosite sau murdare, descompletate sau distruse din vina clientului. Produsele nu se schimba cu altele, doar se returneaza contravaloarea celor acceptate la retur. Pentru restituirea contravalorii, solicitam contul bancar în care se virează suma datorata, mai puțin costul de transport. Compania noastra nu returneaza contravaloarea produsului returnat in numerar sau in alt mod, decat in contul bancar al Clientului. Clientul va transmite contul și banca ori inscris pe factura, ori pe e-mail. Returul produselor se va face obligatoriu la sediul Furnizorului.

12. Politica de confidentialitate

. Furnizorul colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale in urmatoarele scopuri:

•    validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

•    rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

•    pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

•    trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;

•    contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

•    contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca Furnizorul sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor GDPR.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la Furnzior, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

a)       confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta

b)       dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

c)       dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

d)       notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

În virtutea înregistrării voluntare pe websitul Furnziorului sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor Furnziorului, Membrul sau Clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către Furnizor în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate în GDPR. Dacă Membrul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre Furnzior, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi Furnizorului date cu caracter personal.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Furnzior a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre Furnizor a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Clientul are dreptul de a se opune, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Pentru exercitarea drepturilor de mai sus, Clientul sau Membrul se va adresa Furnizorului, prin orice mijloc de comunicare scrisa.

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, sunt acceptate cardurile VISA si MasterCard, emise de institutiile bancare, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

Furnziorul nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

Politica de confidentialitate a Furnizorului se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. Furnizorul nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

Furnziorul se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie de la prevederile anterioare va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

 Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre Furnizor are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

Furnziorul garanteaza ca datele personale ale unui client/utilizator/membru, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

Furnziorul nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

13. Forta majora si cazul fortuit

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

 Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

 Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.


14. Litigii

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-urilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Furnzior, Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”.

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si Furnizor se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si Furnizor sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul Furnizorului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

15. Dispozitii finale

Furnizorul are dreptul de a modifica aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site. 

In limita prevederilor Termeni si Conditii, Furnizorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.