Lampi Murano

Lampi Murano


Se afişează de la 1 până la 9 din 49 (6 Pagini)

Brand: DEMAJO

rating

DeMajo BELL S3D - design Francesco Dei Rossi

2.260,00 Ron

Corp de iluminat compus din 3 globurii din sticla de Murano, alb satinat, in trei straturi pentru o dispersie perfecta a luminii, cabluri de 2m lungime si rozeta de conectare. Prinderea de tavan se fa..

Brand: DEMAJO

rating

DeMajo BELL S3V - design Francesco Dei Rossi

2.465,00 Ron

Lampadar compus din 3 abajur-uri din sticla de Murano, alb satinat, in trei straturi pentru o dispersie perfecta a luminii, inaltime maxima de 4m lungime cu prindere in tavan si fixare cu greutate sus..

Brand: DEMAJO

rating

DeMajo BELL A0 - design Francesco Dei Rossi

475,00 Ron

Aplica de perete cu 2 becuri, orientate sus-jos, ce formeaza 2 conuri diferite de lumina, pentru o scenografie deosebita. Realizata din sticla satinata de Murano in 3 straturi, prinsa pe un suport met..

Brand: DEMAJO

rating

DeMajo BELLEGLORIE P3 - design Oriano Favaretto

1.800,00 Ron

Lampa plafoniera, de un rafinament deosebit cu montaj pe tavan, cu 3 brate, din sticla de Murano autentica, culoare alb satinat triplu stratificata, finisaj crom lucios pentru stil si eleganta.  ..

Brand: DEMAJO

rating

DeMajo CARRÈ AP - design Francesco Dei Rossi

795,00 Ron

Aplica de perete cu un bec, ce formeaza doua conuri egale pe perete, realizata din sticla de Murano in trei straturi, alb satinat, prinsa pe un suport metalic ascuns. Linii drepte, forma patrata..

Brand: DEMAJO

rating

DeMajo CARRÈ S3GD - design Francesco Dei Rossi

2.375,00 Ron

Corp de iluminat compus din 3 globuri din sticla de Murano, alb satinat, in trei straturi pentru o dispersie perfecta a luminii, prinse independent pe tavan, conectate intr-o singura rozeta, ce ne..

Brand: DEMAJO

rating

DeMajo XILO A10 SABBIATO - design de Majo

470,00 Ron

Aplica de perete din sticla de Murano, transparenta cu decor mat pe mijloc, ,lucrata manual, cu suport metalic crom lucios, pentru un decor elegant.Bec E27- -max 100w or LED 11wGreutate: 2,5KgAlimenta..

Brand: DEMAJO

rating

DeMajo XILO S10D3 - design de Majo

1.275,00 Ron

Lampa cu 3 globuri din sticla de Murano, transparenta cu decor mat majoritar, lucrata manual, cu prindere independenta si alimentare comuna intr-o singura rozeta crom lucios.Elementele metalice sunt c..

Brand: DEMAJO

rating

DeMajo XILO S20D - design de Majo

720,00 Ron

Lampa suspendata din sticla de Murano transparenta, cu decor mat, lucrata manual, si elemente metalice cromate, Cablu de sustinere din otel maxim 2m, rozeta de conectare crom lucios.Detalii:Bec 1xE27-..

Se afişează de la 1 până la 9 din 49 (6 Pagini)