Spoturi Incastrate Decorative

Spoturi Sticla Decorative

Se afişează de la 1 până la 9 din 44 (5 Pagini)

Brand: DEMAJO

rating

DeMajo SPOT INCASTRAT ARNO F - design Oriano Favaretto

445,00 Ron

Spot elegant din sticla de Murano extraclar, cu grosimea de 20mm, cu dungi mate longitudinale pe fond de oglinda, cu structura de prindere in tavan matalica si reflector dichroic.Caracteristici:Bec ca..

Brand: DEMAJO

rating

DeMajo SPOT INCASTRAT NEMI F - design Oriano Favaretto

420,00 Ron

Spot din sticla de Murano transparenta, cu forma octagonala, cu grosimea de 20mm, cu acoperire oglinda in interior pentru deschidere lumina, 10,8x10,8cm. Partea metalica din aluminiu, cu reflector dic..

Brand: DEMAJO

rating

DeMajo SPOT INCASTRAT MEMORY XXS F - design Lucio De Majo

210,50 Ron

Spot semi-incastrat cu sticla de Murano,lucrata manual, transparenta, pentru bec capsula LED 12v. Spotul are o baza cromata cu diametrul de 7cm, inaltimea spotului 11cm.  Diametrul de taiere 4,5c..

Brand: DEMAJO

rating

DeMajo SPOT INCASTRAT SPOKE MINI/F1 CRISTALLO - design Luca Ferretto

725,00 Ron

Spot decorativ pentru tavan fals, model deosebit, alcatuit dintr-o cutie de culoare neagra, in care este un spot din sticla de Murano sustinut de o furca din PMMA transparenta. Spotul este ajustabil p..

Brand: DEMAJO

rating

DeMajo SPOT INCASTRAT TILE F - design de Majo

345,00 Ron

Spot incastrat din sticla de Murano, lucrat manual, de forma patrata cu latura de 10cm. Culoare ambra-chihlimbar.Detalii:Bec 1xLED GU10Gaura de taiere 6,5cmAdincime 7cmAlimentare 230vBecul nu este inc..

Brand: LEUCOS

rating

Leucos SPOT INCASTRAT DAY-design Toso & Massari

300,00 Ron

Spot incatrat-aparent cu dimensiune mare, seamana cu o mica plafoniera, realizata din cristal sub forma de con, cu jumatate din inaltime matuita. Este un spot de design, si nu merge amestecat cu alte ..

Brand: LEUCOS

rating

Leucos SPOT INCASTRAT DEVON - design Stefano Anconetani

275,00 Ron

Spot din sticla culoare verde Nil, pentru bec capsula 12v, G4. Dimensiuni :Diametru: 14cmAdâncime spot sub tavan: 3 cm Adâncime interior+exterior: 12,5 cmBec GY6,35 12v max 50w halogen sau LED retroit..

Brand: LEUCOS

rating

Leucos SPOT INCASTRAT DISK -design Toso & Massari

295,00 Ron

Spot incatrat-aparent cu dimensiune mare, seamana cu o mica plafoniera, realizata din cristal sub forma de disc cu profile orizontale . Este un spot de design, si nu merge amestecat cu alte tipuri..

Brand: LEUCOS

rating

Leucos SPOT INCASTRAT DROP- design Toso & Massari

402,00 Ron

Spot incatrat-aparent cu dimensiune mare, seamana cu o mica plafoniera, realizata din cristal sub forma de picatura. Este un spot de design, si nu merge amestecat cu alte tipuri de spoturi in acel..

Se afişează de la 1 până la 9 din 44 (5 Pagini)