Sisteme Magnetice 48V

Sisteme sine magnetice

Se afişează de la 1 până la 9 din 85 (10 Pagini)

Brand: ALS

rating

PEP-SINA APARENTA SLIM 2M 48V

400,00 Ron

Sina aparenta sau suspendata subtire, numai H-54mm si L-32mm, similara celor magnetice FLOS, pentru spoturi sau baghete luminoase. Lungime 2m, culoare neagra. Accesoriile de legatura, alimentare, susp..

Brand: ALS

rating

PEP-SINA INCASTRATA TRIMLESS SLIM 2m 48V

410,00 Ron

Sina pentru montaj incastrat invizibil, numai H-54mm si L-32mm, similara celor magnetice FLOS, pentru spoturi sau baghete luminoase. Sina incastrata este fara margine vizibila montata in gips, atat in..

Brand: ALS

rating

PEP-SINA APARENTA ROUND SLIM 48V D2m

4.110,00 Ron

Sina aparenta sau suspendata subtire similara celor magnetice, pentru spoturi sau baghete luminoase. Diametru 2m, culoare neagra. Accesoriile de legatura, alimentare, suspendare, etc sunt incluse ..

Brand: ALS

rating

PEP-SINA APARENTA ROUND SLIM 48V D3m

5.700,00 Ron

Sina aparenta sau suspendata subtire similara celor magnetice, pentru spoturi sau baghete luminoase. Diametru 3m, culoare neagra. Accesoriile de legatura, alimentare, suspendare, etc sunt incluse ..

Brand: ALS

rating

PEP-SINA APARENTA ROUND SLIM 48V D5m

8.540,00 Ron

Sina aparenta sau suspendata subtire similara celor magnetice, pentru spoturi sau baghete luminoase. Diametru 5m, culoare neagra. Accesoriile de legatura, alimentare, suspendare, etc sunt incluse ..

Brand: ALS

rating

PEP-CONECTORI METALICI

11,70 Ron

Conectori metalici pentru segmentele de sina, cu 4 suruburi de fixare. Acestea folosesc si pentru ghidare si aliniere. Se folosesc minim 2, maxim 4 buc la o imbinare. Se comercializeaza individual...

Brand: ALS

rating

PEP COLTAR SINA INCASTRATA ORIZONTAL INTERIOR TRIMLESS 48V

60,00 Ron

Conector colt orizontal interior pentru sina PEP incastrata. Este dotat cu cleme ghidaj si conexiune mecanica...

Brand: ALS

rating

PEP COLTAR SINA INCASTRATA VERTICAL INTERIOR TRIMLESS 48V

60,00 Ron

Conector colt vertical interior pentru sina PEP incastrata. Este dotat cu cleme metalice de ghidaj si conexiune mecanica...

Brand: ALS

rating

PEP COLTAR SINA INCASTRATA VERTICAL EXTERIOR TRIMLESS 48V

60,00 Ron

Conector colt vertical exterior pentru sina PEP incastrata. Este dotat cu cleme metalice de ghidaj si conexiune mecanica...

Se afişează de la 1 până la 9 din 85 (10 Pagini)