Lampi exterior

Lampi exterior

Se afişează de la 1 până la 9 din 56 (7 Pagini)

Brand: OLUCE

rating

Oluce TEDA 302 - design Ferdi Giardini

1.335,00 Ron

Pitic de exterior compus dintr-un tub de PMMA, transparent in partea superioara pentru o difuzie a luminii si mat in partea inferioara in dreptul becului. Parte metalica galvanizata si vopsita in gri...

Brand: OLUCE

rating

Oluce IBIZA F - design Francesco Rota

1.395,00 Ron

Lampadar de exterior format dintr-un cilindru inchis la ambele capete, cu difuzor de exterior pe un picior din inox. Cu diametru de 12cm, un difuzor JBL, este ideal pentru locurile de relax in curte, ..

Brand: PAN INTERNATIONAL

rating

SPOT INCASTRAT POLKA 3W LED IP65

293,00 Ron

Spot de exterior rotund, incastrat, cu lumina LED directionata in jos cu rolul de iluminat trepte sau iluminat interior culoare, holuri. Se monteaza in perete la inaltime mica de podea.Detalii:Sursa..

Brand: OLUCE

rating

OLUCE STONE 207 - design Laudani&Romanelli

615,00 Ron

Lampa de exterior din PMMA, ce imita o piatra, destinata scenografiei unei gradini sau spatiu exterior, balcon,etc. Este versiunea rezistenta la intemperii a celebrei colectii Stone of Glass.Detalii:B..

Brand: OLUCE

rating

OLUCE STONE 208 - design Laudani&Romanelli

630,00 Ron

Lampa de exterior din PMMA, ce imita o piatra, destinata scenografiei unei gradini sau spatiu exterior, balcon,etc. Este versiunea rezistenta la intemperii a celebrei colectii Stone of Glass.Det..

Brand: ONE-LIGHT

rating

APLICA EXTERIOR LED 3W IP54 INCASTRATA

108,00 Ron

Spot incastrat cu LED pentru trepte sau de balizaj. Destinat montajului in exterior sau interior, dotat cu doza de fixare si driver 350mA inclus. Se monteaza de regula la 30-40cm de podea.Detalii:Surs..

Brand: ONE-LIGHT

rating

APLICA EXTERIOR LED 3,6W IP65 INCASTRATA

212,00 Ron

Lampa de exterior incastrata cu lumina LED directionata in jos cu rolul de balizare alei sau iluminat interior culoare, holuri, scari. Se monteaza in perete la inaltime mica 30cm de podea. Descr..

Brand: ONE-LIGHT

rating

APLICA EXTERIOR INCASTRATA LED 5W IP65 INOX

219,90 Ron

Lampa de exterior incastrata cu lumina LED directionata orizontal, cu rolul de balizare alei sau iluminat rampa acces auto. Descriere:Sursa de lumina : 5w LED SMD integrat, brand Osram.Driver inte..

Brand: PAN INTERNATIONAL

rating

APLICA EXTERIOR SPOT CAM 7W LED ADJ

295,00 Ron

Aplica cu un spot LED de exterior cu posibilitate de orientabilitate intr-o singura axa. Ideala in zonele rezidentiale.Detalii:Sursa de lumina : LED COBPutere : 7WCuloare : AnthracitUnghi emisie lumin..

Se afişează de la 1 până la 9 din 56 (7 Pagini)